UA-124565467-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

informatie:

Partners

www.docpete.nl

 

 

Ik ben een ervaren bedrijfsarts, sinds 1992 werkzaam eerst als verzekeringsarts en sinds 1995 als bedrijfsarts.

Ik kan u helpen in bedrijfsgeneeskundige adviezen, bedrijfsgeneeskundige begeleiding, verzuim begeleiding, reintegratie adviezen maar ook in organisatie adviezen, bezwaar en beroepszaken (arts gemachtigde), ik heb ervaring in audit trajecten, ik geef trainingen en ik ben een ervaren opleider (voor bedrijfsartsen en casemanagers).

De dienstverlening die ik ga verlenen gaat in goed overleg met uw organisatie.

Bedrijfsgeneeskundige begeleiding en verzuimbegeleiding wordt afgestemd naar uw wensen, natuurlijk in goed overleg met de OR of werknemersvertegenwoordiging.

 

-

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?